جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گوشت داغ
-(11 Body) 
گوشت داغ
Visitor 689
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4نفر
 

چربي روشن ران گوسفند - 300گرم
گوشت ران گوسفند - 750گرم، خرد شده
نمک - به مقدار لازم
آب - 3پيمانه
نان - به مقدار لازم

طرز تهيه
 

چربي هاي روشن را شسته و ريز خرد کنيد. آن ها را در قابلمه اي روي حرارت قرار د هيد تا روغن پس د هد و طلايي و جزغاله شود . سپس جزغاله هاي طلايي را با کف گير خارج کرد ه و گوشت ها يي را که نمک زد ه ايد در روغن حاصل سرخ کنيد. بعد از سرخ شد ن گوشت ها 3پيمانه آب اضافه نمود ه و بگذاريد گوشت ها پخته و به روغن بيافتد.سپس جزغاله ها را هم اضافه کرد ه و تا موقع سرو روي حرارت قرار د هيد. نان ها را به اندازه مساوي برش داد ه و با روغن غذا که کاملاً داغ است چرب نمود ه، در بشقاب قرار د هيد. در آخر گوشت ها را روي نان چرب بکشيد.

نکته
 

1ـ اين دستور120گرم کربوهيدرات،155گرم پروتئين،352گرم چربي و 4250کيلوکالري انرژي دارد.
2ـ براي تهيه گوشت داغ، معمولاً از گوسفند هاي پروار استفاد ه مي کنند.
3ـ گوشت داغ معمولاً در سرماي زمستان مصرف مي شود و رسم براين است که ابتدا مهمان ها با نان چرب داغ پذ يرايي شد ه و سپس به تناول گوشت داغ مي پردازند.

منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image