مواد لازم براي مصرف 6 نفر
گندم درشت و سفيد/ يک کيلو
گوشت گاوي/ 250 گرم
نمک/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا گندم را بايد پاک کرده و چند بار با آب سرد شست، در يک قابلمه يا ديگ به گنجايش 4 کيلو، چهار کاسه آب ريخته، گندم پاک کرده و شسته را در آن ريخته و گوشت هم اضافه مي نمائيد نمک به اندازه لازم مي ريزيد گوشت و گندم بايد حداقل پنج ساعت با هم بپزد و دراين فاصله گاه گاهي با ملاقه آنرا بهم مي زنيد پس از آنکه کاملاً با هم پخته شدند باز هم با ملاقه بهم مي زنيد که با هم مخلوط شوند اين غذا بسيار مقوي و بيشتر براي مصرف صبحانه استفاده مي شود.
منبع:نشريه آشپزي کردستان