مواد لازم
پياز نگيني خرد شده - يک عدد
روغن - 4قاشق غذاخوري
کلم قمري - 2عدد، نگيني خرد شد ه
زردچوبه - نصف قاشق مرباخوري
لپه - 2قاشق غذاخوري
برنج - 3قاشق غذاخوري
نعناع داغ - 2قاشق غذاخوري
تره و جعفري - نيم کيلوگرم، خرد شد ه
کشک يا ماست - مقداري براي تزئين
طرز تهيه
پياز را با روغن کمي تفت د هيد. کلم قمري را نيز اضافه کرد ه و به تفت داد ن ادامه د هيد. زردچوبه و لپه را به همراه مقداري آب به اش اضافه کرده و بگذاريد تا کلم و لپه بپزد. برنج، نعناع داغ، تره و جعفري را افزود ه، بگذاريد بجوشد تا همه مواد پخته شد ه و آش جا بيفتد. سپس اش را در ظرف سرو کشيد ه و با کشک يا ماست و نعناع داغ تزيين و سرو کنيد. در صورت دلخواه مي توانيد براي تهيه اين آش از استاک مرغ يا گوشت استفاد ه کنيد.
نکته
اين دستور155گرم کربوهيدرات،70گرم پروتئين، 100گرم چربي و 1800کيلوکالري انرژي دارد.


منبع: هنر آشپزي 74