زمان آماده سازي 10دقيقه. زمان پخت 10 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
خامه غليظ / 1پاکت 300ميلي متري
پياز خرد شده / 2 قاشق غذاخوري
تخم ماهي آزاد( خاويار) / 50گرم
1. پاستا را درون ظرفي از آب جوش، بدون اينکه در آن را بگذاري بپزد تا نرم شود سپس آب آنرا بگيريد و آنرا نگه داريد.
2. گوشت ماهي آزاد را بصورت نوارهاي باريک ببريد.
3. خامه را درون ماهي تابه اي گرم کنيد و آن را به جوش بياوريد. با ملايمت آن را بجوشانيد و سپس پياز را درون خامه ريخته و بپزيد تا کاملاً گرم شود. پيازچه را به آن اضافه کنيد و بعد ماهي تابه را از روي حرارت برداريد سپس ماهي و خاويار را به آن بيافزائيد مخلوط را به آرامي هم بزنيد تا تخم ماهي جدا شود.
4. سس را روي پاستا بريزيد.
بهتر است که اين غذا را اندکي قبل از مصرف تهيه کرد.
فريز نشود.
مايکروويو براي پخت پاستا مناسب است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)