جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
واويشکاي مرغ
-(8 Body) 
واويشکاي مرغ
Visitor 305
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر :
 

مرغ متوسط : يک عدد
پياز متوسط 2 تا 3 عدد
روغن براي سرخ کرد ن : به ميزان لازم
فلفل سبزي قلمي در صورت دلخواه : يک عدد ،ريز خرد شده
فلفل دلمه اي : يک عدد، خرد شده
گوجه فرنگي : 2 تا سه عدد ، خرد شده
تخم گشنيز : يک قاشق غذا خوري ( در صورت دلخواه )
نمک و فلفل : به ميزان لازم
محلول زعفران : به ميزان لازم
ليمو ترش تازه ياآب نارنج : به ميزان لازم

طرز تهيه :
 

مرغ را پاک کرده و تميز بشوييد . استخوان هارا جدا کرده ، تکه تکه کنيد . اندازه تکه ها بنا به سليقه خودتان مي تواند از حدود يک تا 3 سانتي متر باشد . پيازها را خلال کرده و در تابه با کمي روغن تفت د هيد . تکه هاي مرغ را اضافه کرد ه و تفت د هيد تا رنگ مرغ ها عوض شود . فلفل چيلي ريز خرد شده را به مرغ اضافه کنيد و بعد از کمي هم زدن فلفل دلمه اي ، گوجه فرنگي ، تخم گشنيز ، نمک ، فلفل و محلول زعفران را به مواد اضافه کنيد . طعم واويشکاي مرغ با آبليمو ترش بسيار عالي مي شود .درصورت تمايل مي توا نيد براي ترش کرد ن طعم اين غذا بعد از سرخ کرد ن مرغ ها از آبليموترش تازه و يا آب نارنج استفاده کنيد . اين غذا را مي توانيد با برنج يا نان استفاده کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 45 گرم کربوهيدرات ، 120 گرم پروتئين ، 95 گرم چربي و 1515 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ واويشکا غذايي است که در استان گيلان رواج دارد .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image