مواد لازم براي 4 نفر :
مرغ متوسط : يک عدد
پياز متوسط 2 تا 3 عدد
روغن براي سرخ کرد ن : به ميزان لازم
فلفل سبزي قلمي در صورت دلخواه : يک عدد ،ريز خرد شده
فلفل دلمه اي : يک عدد، خرد شده
گوجه فرنگي : 2 تا سه عدد ، خرد شده
تخم گشنيز : يک قاشق غذا خوري ( در صورت دلخواه )
نمک و فلفل : به ميزان لازم
محلول زعفران : به ميزان لازم
ليمو ترش تازه ياآب نارنج : به ميزان لازم
طرز تهيه :
مرغ را پاک کرده و تميز بشوييد . استخوان هارا جدا کرده ، تکه تکه کنيد . اندازه تکه ها بنا به سليقه خودتان مي تواند از حدود يک تا 3 سانتي متر باشد . پيازها را خلال کرده و در تابه با کمي روغن تفت د هيد . تکه هاي مرغ را اضافه کرد ه و تفت د هيد تا رنگ مرغ ها عوض شود . فلفل چيلي ريز خرد شده را به مرغ اضافه کنيد و بعد از کمي هم زدن فلفل دلمه اي ، گوجه فرنگي ، تخم گشنيز ، نمک ، فلفل و محلول زعفران را به مواد اضافه کنيد . طعم واويشکاي مرغ با آبليمو ترش بسيار عالي مي شود .درصورت تمايل مي توا نيد براي ترش کرد ن طعم اين غذا بعد از سرخ کرد ن مرغ ها از آبليموترش تازه و يا آب نارنج استفاده کنيد . اين غذا را مي توانيد با برنج يا نان استفاده کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 45 گرم کربوهيدرات ، 120 گرم پروتئين ، 95 گرم چربي و 1515 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ واويشکا غذايي است که در استان گيلان رواج دارد .
منبع:هنر آشپزي شماره 66