جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالونه ي ماهي
-(14 Body) 
سالونه ي ماهي
Visitor 488
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

روغن : يک دوم پيمانه
ماهي حلواي سفيد : يک عدد
نمک و فلفل سياه : به مقدار لازم
زرد چوبه : يک قاشق چايخوري
پياز ساطوري : يک عدد
سير کوبيده : يک عدد
پودر زنجبيل : يک قاشق چايخوري
آرد : يک قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي : يک قاشق سوپخوري
گوجه فرنگي : 2 عدد ، پوست کنده
گرد ليمو : يک قاشق چايخوري يا 2 عد ليمو عماني

طرز تهيه :
 

روغن را در تابه درداري بريزيد . ماهي را به نمک و زرد چوبه آغشته کرده و کاملاً در روغن سرخ کنيد تا دو طرف آن طلايي رنگ شود . سپس در صافي قرار د هيد تا روغن اضافه ي آن گرفته شود . پياز را در روغن سرخ کنيد تا طلايي شود ، سپس سير ، بقيه زرد چوبه ، پودر زنجبيل ، پودر فلفل قرمز ، نمک و فلفل سياه را اضافه کرده . کمي تفت د هيد . آرد و رب گوجه فرنگي را نيز افزوده و به تفت داد ن ادامه د هيد . گوجه فرنگي پوره شده را با 2 عدد ليمو عماني يا گرد ليمو به مايه افزوده و ماهي را داخل اين مايه قرار د هيد . در تابه را گذاشته و اجازه د هيد ماهي با اين مايه به مدت 10 الي 12 د قيقه بپزد . براي تزيين مي توانيد از گوجه فرنگي هاي مينياتوري و حلقه ي ليموترش استفاده کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 25 گرم کربوهيدرات ، 110 گرم پروتئين ، 115 گرم چربي و 1575 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ اين غذا مخصوص شهرهاي بوشهر ، خرمشهر و آبادان مي باشد و آن را با چلوي ساده مي خورند و کلمه ي سالونه به معناي خورش است .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image