جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
جگر به سبک آلباني
-(3 Body) 
جگر به سبک آلباني
Visitor 311
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم :
 

جگر گوساله : يک عدد متوسط
نمک : به مقدار لازم
فلفل قرمز : يک دوم قاشق چايخوري
آرد گندم : 3 تا 4 قاشق غذا خوري
روغن سرخ کردني : يک دوم ليوان

براي کنار جگر :
 

پياز : 2 عدد متوسط
نمک : به مقدار لازم
سماق : يک قاشق مربا خوري
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذا خوري

طرز تهيه :
 

جگر را شسته ، لايه نازک آن را برداريد . سپس به صورت ريز و کوچک خرد کنيد . نمک و فلفل پاشيده و در آرد بغلتانيد به طوري که اطراف جگر کاملاً آردي شود . جگرها را در روغن داغ چند د قيقه سرخ کرده سپس از روغن خارج و روي کاغذ روغني قرار د هيد تا روغن اضافي آن گرفته شود . پياز را حلقه حلقه بريده با نمک چند د قيقه مالش د هيد. سپس زيرآب بگيريد تا نمک اضافي آن برود . در آخر روي آن سماق و جعفري خرد شده بپاشيد . جگرها را داخل ظرف بچينيد و با حلقه هايي از پياز مزه دار شده تزئين کنيد .

نکته :
 

1 ـ اين دستور 30 گرم کربوهيدرات ، 220 گرم پروتئين ، 340 گرم چربي ، و 4060 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ جگر سرشار از آهن است و براي کساني که کم خوني دارند توصيه مي شود ولي براي کساني که کلسترول و چربي خونشان بالا است مناسب نيست .

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image