مواد لازم :
جگر گوساله : يک عدد متوسط
نمک : به مقدار لازم
فلفل قرمز : يک دوم قاشق چايخوري
آرد گندم : 3 تا 4 قاشق غذا خوري
روغن سرخ کردني : يک دوم ليوان
براي کنار جگر :
پياز : 2 عدد متوسط
نمک : به مقدار لازم
سماق : يک قاشق مربا خوري
جعفري خرد شده : 2 قاشق غذا خوري
طرز تهيه :
جگر را شسته ، لايه نازک آن را برداريد . سپس به صورت ريز و کوچک خرد کنيد . نمک و فلفل پاشيده و در آرد بغلتانيد به طوري که اطراف جگر کاملاً آردي شود . جگرها را در روغن داغ چند د قيقه سرخ کرده سپس از روغن خارج و روي کاغذ روغني قرار د هيد تا روغن اضافي آن گرفته شود . پياز را حلقه حلقه بريده با نمک چند د قيقه مالش د هيد. سپس زيرآب بگيريد تا نمک اضافي آن برود . در آخر روي آن سماق و جعفري خرد شده بپاشيد . جگرها را داخل ظرف بچينيد و با حلقه هايي از پياز مزه دار شده تزئين کنيد .
نکته :
1 ـ اين دستور 30 گرم کربوهيدرات ، 220 گرم پروتئين ، 340 گرم چربي ، و 4060 کيلو کالري انرژي دارد .
2 ـ جگر سرشار از آهن است و براي کساني که کم خوني دارند توصيه مي شود ولي براي کساني که کلسترول و چربي خونشان بالا است مناسب نيست .
منبع:هنر آشپزي شماره 66