اين جدولها به عنوان راهنما هستند بهتر است قبل از کار ، کتابچه دستورالعمل فرتان را با دقت مطالعه کنيد .
مدت زمان پخت در دستورات غذايي تنها براي راهنمايي داده مي شود زيرا زمان پخت در هر نوع فر اند کي متفاوت خواهد بود . پس بهتر است شيريني هاو غذا ها را قبل از اتمام زمان بررسي کنيد .
اندازه گيري موفق
براي پر کردن پيمانه از مواد جامد حتماً از قاشق استفاده کنيد و به هيچ وجه عنوان پيمانه را در آرد يا شکر يا ...
فرو نکنيد چون اندازه ها د قيق نخواهد بود و بعد از پر کرد ن پيمانه روي آن را با چاقو صاف کنيد .
وزن کرد ن مواد خشک با ترازو و بهترين و د قيق ترين روش مي باشد ولي براي کساني که ترازو ندارند تصميم گرفتيم در هر شماره تبديل مواد را از گرم به پيمانه و بالعکس داشته باشيم .
در شماره هاي بعدي اين جدول را به صورت کامل تر خواهيم داشت .
مقدار مواد بر حسب گرم به ازاي هر يک ليوان 1
يک ليوان آرد : 150 گرم
يک ليوان شکر :230 گرم
يک ليوان کشمش : 180 گرم
يک ليوان پودر قند : 160 گرم
يک ليوان پودر نارگيل : 90 گرم
يک ليوان روغن مايع : 220 گرم
يک ليوان ماست : 200 گرم
يک قاشق سوپخوري آرد : 10 گرم
يک قاشق سوپخوري شکر : 12 گرم
يک قاشق سوپ خوري پودر قند : 10 گرم
يک قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت : 7 گرم
منبع:هنر آشپزي شماره 66