جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
جدول درجه حرارت فرهاي مختلف
-(4 Body) 
جدول درجه حرارت فرهاي مختلف
Visitor 551
Category: دنياي فن آوري

اين جدولها به عنوان راهنما هستند بهتر است قبل از کار ، کتابچه دستورالعمل فرتان را با دقت مطالعه کنيد .
مدت زمان پخت در دستورات غذايي تنها براي راهنمايي داده مي شود زيرا زمان پخت در هر نوع فر اند کي متفاوت خواهد بود . پس بهتر است شيريني هاو غذا ها را قبل از اتمام زمان بررسي کنيد .
 

اندازه گيري موفق
 

براي پر کردن پيمانه از مواد جامد حتماً از قاشق استفاده کنيد و به هيچ وجه عنوان پيمانه را در آرد يا شکر يا ...
فرو نکنيد چون اندازه ها د قيق نخواهد بود و بعد از پر کرد ن پيمانه روي آن را با چاقو صاف کنيد .
وزن کرد ن مواد خشک با ترازو و بهترين و د قيق ترين روش مي باشد ولي براي کساني که ترازو ندارند تصميم گرفتيم در هر شماره تبديل مواد را از گرم به پيمانه و بالعکس داشته باشيم .
در شماره هاي بعدي اين جدول را به صورت کامل تر خواهيم داشت .
مقدار مواد بر حسب گرم به ازاي هر يک ليوان 1
يک ليوان آرد : 150 گرم
يک ليوان شکر :230 گرم
يک ليوان کشمش : 180 گرم
يک ليوان پودر قند : 160 گرم
يک ليوان پودر نارگيل : 90 گرم
يک ليوان روغن مايع : 220 گرم
يک ليوان ماست : 200 گرم
يک قاشق سوپخوري آرد : 10 گرم
يک قاشق سوپخوري شکر : 12 گرم
يک قاشق سوپ خوري پودر قند : 10 گرم
يک قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت : 7 گرم

منبع:هنر آشپزي شماره 66
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image