مواد لازم
ميگوي پوست کنده - 250گرم
شير نارگيل - يک پيمانه
مايه کاري قرمز - يک قاشق غذاخوري
روغن گياهي - 2 قاشق غذاخوري
سس ماهي - 2 قاشق مرباخوري
شکر خرما - 2 قاشق مرباخوري
فلفل قرمز تند ريز - يک چهارم عدد
برگ ليموي خرد شده - 2برگ
طرز تهيه
روغن را در تابه روي حرارت متوسط مايل به زياد گرم کرد ه، يک چهارم پيمانه شير نارگيل و مايه کاري قرمز را بدان اضافه کرد ه و سرخ کنيد تا عطر آن بلند شود و روغن کاملاً از شير نارگيل جدا شود. سس ماهي، شکر و ميگو را بلافاصله بدان اضافه کرد ه، تفت د هيد تا ميگو پخته شود. غذا در ظرف ريخته و با فلفل قرمز و برگ ليموي خرد شده تزئين نموده، با برنج بخارپز سرو نماييد.
منبع: هنر آشپزي 74