جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لازانيا با سس مارينارا
-(4 Body) 
لازانيا با سس مارينارا
Visitor 663
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم
 

خمير لازانيا - 2بسته، حدود 20رقه
مايه پنير موتزارلا - 4چيمانه
سس مارينارا - 5 پيمانه
پنير موتزارلا - 5 پيمانه رند ه شد ه

لازانيا با سس مارينارا
 

ايتاليايي ها معتقد ند بهترين خمير لازانيا، خميري است که بشود از پشت آن روزنامه خواند!اما لازانيا هاي موجود در بازار مانند تخته هاي يک کشتي شکسته است. شما مي توانيد خود تان خمير لازانيا را تهيه کنيد. ولي کاري سخت و خسته کنند ه است ،پس بهتر است به همان خمير کارخانه اي راضي باشيد. لازانيا با تمام ايرادات، اعم از کلفت و لاستيکي بود ن خمير، جمع شد ن مايه لازانيا در گوشه و کنار آن، حوضچه هاي سس و روغن در ته ظرف و کلفت بود ن لايه پنير به حدي که با چاقو تميز قابل بريد ن نباشد، در صورت خوش طعم بود ن ، همه اين ايرادات قابل چشم پوشي است. دستور لازانيا که درادامه مي آيد، درعين رفع تمام ايرادات فوق، طعم اصل ايتاليايي خود را حفظ مي کند.

مايه لازانيا
 

بسياري از مرد م غذا ها را پرملات دوست دارند، مقدار زياد ي پپروني روي پيتزا، سس فراوان روي اسپاگتي و پنير و گوشت زياد در لازانيا، اما مقدار مواد در لازانياي ايتاليايي بسيار کنترل شد ه تر است. به طوري که مقدار کمتري سس و پنير در لازانيا به کار مي برند. به همين دليل است که شما پس از خورد ن يک پرس لازانياي واقعي، هنوز ميل به خوردن داريد.

لايه چيني لازانيا
 

نکته مهم لايه چيني لازانيا در آنچه در بين ورقه هاي خمير قرار مي د هيد نيست، بلکه نکته در مقدار مواد استفاد ه شد ه است. در اين مرحله مهمترين نياز شما کنترل مقدار مواد مصرفي در هر لايه است. لايه ها خيلي نبايد کلفت باشد چون در لازانياي ايتاليايي تعداد لايه ها زياد است و در اين صورت مواد کم مي آيد و لازانيا هم بعد از برش مي ريزد. لايه چيني لازانيا کار دشواري نيست. فقط مطمئن باشيد همه مواد را کنار دستتان آماد ه داريد، سپس مراحل را مطابق دستور دنبال کنيد.

مايه لازانيا و سس
 

تهيه لازانيا کمي وقت گير است. براي همين مي توانيد بخشي از آماد ه سازي آن را روز قبل انجام د هيد.

مايه پنير موتزارلا
 

اول مايه پنير موتزارلا را تهيه کنيد. اين کار با دستگاه غذا ساز چند د قيقه بيشتر وقت نمي گيرد. سپس مايه را تا هنگام لايه چيني لازانيا در يخچال نگهداريد . براي اين که پنير موتزارلا در لازانيا اب نياندازد، ابتدا آن را در غذا ساز کاملاً خمير کنيد.

آماده سازي سس
 

آماد ه سازي سس مارينارا وقت گير نيست، اما بهتر است آن را روز قبل آماد ه کنيد، چون سس سرد شد ه و غليظ تر مي شود.

سس مارينارا
 

روغن - يک چهارم پيمانه
پياز سفيد - يک پيمانه نگيني
سير رنده شده - يک قاشق غذاخوري
گوجه - 2کيلو، خرد شد ه
رب گوجه فرنگي - 2 قاشق غذاخوري
سرکه بالزاميک - يک قاشق غذاخوري
ريحان - يک چهارم پيمانه، خردشده
نمک - 2قاشق چايخوري
فلفل سياه - يک دوم قاشق چايخوري

طرز تهيه سس مارينارا
 

1ـ روغن را در يک تابه بزرگ روي حرارت متوسط داغ کرد ه و پياز را حدود10د قيقه تفت د هيد تا بلوري شود. سپس سير را اضافه کرده و تفت داد ن را يک د قيقه د يگر ادامه د هيد.
2ـ گوجه، رب گوجه فرنگي، سرکه و ريحان را اضافه کرد ه و سس را 30تا45 د قيقه بجوشانيد تا بيشتر آب آن تبخير شد ه و گوجه ها له شود و رنگ سس نارنجي شود.
3ـ دستگاه پوره کن براي آماد ه سازي سس بسيار مناسب است در اين صورت از رند ه درشت آن استفاد ه کنيد تا بافت سس نسبتاً درشت باشد. در صورتي که پوره کن در دسترس نداريد سس را در غذا ساز ريخته و آن را بزنيد تا صاف و يک دست شود.

مايه پنير موتزارلا براي لازانيا
 

مواد لازم براي تهيه سه و يک دوم تا 4پيمانه
 

پنير موتزارلاي تازه - 450گرم
تخم مرغ - 2عدد
شکر - 2قاشق مرباخوري
نمک - يک قاشق مرباخوري
فلفل سياه - يک دوم قاشق مرباخوري
در يک غذاساز پنير را 2 د قيقه بزنيد تا نرم و يک دست شود، سپس باقي مواد را اضافه کرد ه و يک د قيقه د يگر مواد را مخلوط کنيد.

انتخاب ظرف
 

براي تهيه لازانيا، يک ظرف بزرگ را انتخاب کنيد. لازانيا معمولاً براي مهماني وعد ه زيادي آماد ه مي شود. انتخاب ظرفي با ابعاد 25در35با عمق 6سانتي متر منطقي است:مي توانيد ظرف کوچک تري با ابعاد 22در32سانتي متري انتخاب کنيد، اما بد يهي است که عمق اين ظرف کمتر بود ه و تعداد لايه ها کمتر مي شود. پيشنهاد مي شود از ظرف هاي شيشه اي، سراميک براق يا استيل استفاد ه کنيد استفاد ه از اين ظروف، رنگ و طعم مواد غذايي اسيد ي مانند گوجه را تغيير نمي د هد.

انتخاب و آماد ه سازي ظرف
 

1ـ قبل از پخت لازانيا، اندازه ورقه هاي لازانيا را با ظرف چک کنيد. ترجيحاً ظرفي انتخاب کنيد که مناسب اندازه ورقه لازانيا باشد و گوشه ورقه هاي لازانيا برنگرد د. در غير اين صورت لازانيا را بعد از پخت به اندازه ظرف برش بزنيد(توجه داشته باشيد ورقه هاي لازانيا بعد از پخت کمي بزرگ تر مي شود).
2ـ قبل از لايه چيني لازانيا، ظرف را چرب کنيد، حتي اگر مطمئن باشيد ظرف نچسب است . کار از محکم کاري عيب نمي کند.

پخت و نگهداري لازانيا
 

1ـ ورقه هاي لازانيا را حدود10 د قيقه در اب نمک جوشان قرار د هيد.
2ـ ورقه هاي لازانيا را با کفگير مشبک خارج کرد ه و روي فويل آلومينيومي قرار د هيد(استفاده از انبر يا چنگال آن ها را پاره مي کند).ورقه ها را آبکش نکنيد، چون نشاسته روي لازانيا باعث بهتر چسبيد ن لايه هاي لازانيا مي شود.

طرز چيدن لازانيا
 

1ـ فر را روي 180درجه ي سانتي گراد داغ کنيد. 3پيمانه از 8پيمانه سس را براي سرو لازانيا کنار بگذاريد. يک چهارم پيمانه از سس را کف ظرف پخش کنيد. اين کار باعث مي شود لايه زيرين لازانيا نسوزد و ورقه هاي لازانيا حرکت نکند.
2ـ ورقه هاي لازانيا را طوري روي سس بچينيد که کاملاً اندازه بود ه و گوشه هاي آن به بالا برنگردد.

3ـ روي ورقه هاي لازانيا را کاملاً با مايه پنير موتزارلا بپوشانيد. مايه را با پشت قاشق و به آرامي روي ورقه لازانيا پخش کنيد.
4ـ حدود 9 قاشق غذاخوري از سس را روي پنير پخش کنيد. اگر سس مارينارا کمي آب دار بود، نگران نباشيد، مشکلي در کارتان پيش نمي آيد.
5ـ حدود يک چهارم پيمانه از پنير را روي مواد بريزيد. سپس مجدداً روي آن را با لايه اي از ورقه لازانيا بپوشانيد.
6ـ لازانيا را به آرامي و با کف دست به پايين فشار د هيد. اين کار به پخش و يک دست شد ن مواد زيرين کمک مي کند. عمل لايه چيني را مجدداً تکرار کنيد.
7ـ لايه چيني را تا آنجا که امکان دارد ادامه د هيد(اگر مواد خود را به خوبي پخش کرد ه باشيد تا 8 لايه ورقه لازانيا مي توانيد بچينيد). بر روي آخرين لايه يک پيمانه سس ريخته و پخش کنيد. سپس يک دوم پيمانه پنير موتزارلا بر روي آن بپاشيد.
8ـ ظرف لازانيا را بدون آن که روي آن را بپوشانيد به مدت40 تا 45د قيقه در فرقرار د هيد تا انجا که پنير ذوب شد ه و مواد درون آن قل قل کند. لازانيا را از فر خارج کرد ه و 15د قيقه استراحت د هيد، سپس با يک چاقوي باريک و تيز آن را برش بزنيد.
9ـ يک کفگير يا کارد ک قابل انعطاف بهترين وسيله براي بيرون آورد ن قطعات لازانياست. غذا را با سس مارينارا و پنير موتزارلاي اضافي سرو کنيد.

ادويه ايتاليايي
 

مواد لازم
 

پودر آويشن - يک قاشق غذاخوري
پودر ريحان خشک - يک قاشق غذاخوري
پودر جعفري خشک - يک قاشق غذاخوري
فلفل قرمزپرک - يک قاشق غذاخوري
پودر سير - يک قاشق غذاخوري
پودر رزماري خشک - يک و يک دوم قاشق مرباخوري

طرز تهيه
 

همه ي مواد را به خوبي با هم مخلوط کنيد.
منبع: هنر آشپزي 74
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image