مواد لازم:
پودر شکر يک دوم پيمانه
کره يا روغن صاف يک پيمانه
تخم مرغ يک عدد
وانيل يک دوم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر يک دوم قاشق چايخوري
آرد دو و نيم پيمانه
مواد لازم براي روي شيريني:
مرنگ آماده طبق دستور
مارمولاد به دلخواه
پودر پسته مقداري
مواد لازم براي تهيه ي مرنگ:
سفيده ي تخم مرغ يک عدد
کرم تارتار يک دوم قاشق چايخوري
پودر قند 75 گرم
طرز تهيه مرنگ:
سفيده تخم مرغ را بزنيد تا کف کف کند. کرم تار تار را افزوده و به همزن ادامه دهيد تا سفيده ها کاملاً سفت شود. سپس قاشق پودر قند را به آن اضافه کرده وهم بزنيد تا پودر قند تمام شود.
طرز تهيه:
پودر شکر و روغن را بزنيد تا يک دست شود. تخم مرغ و اسانس را اضافه کرده و کمي بزنيد. بيکينگ پودر و آرد را افزوده و با نوک انگشتان مواد را به خورد هم دهيد تا خمير لطيفي به دست آيد. خمير را به قطر نيم سانت باز کرده با کاتر برگ قالب بزنيد. روي آن مقداري مارمالاد دلخواه بريزيد. سپس مرنگ را داخل قيف ريخته و روي آن را تزيين کنيد. شيريني را در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتي گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه بگذاريد تا بپزد . مي توانيد بعد از پخت از پودر پشته براي روي آن استفاده کنيد.
نکته:
-اين دستور 320 گرم کربوهيدرات ، 50 گرم پروتئين ، 210 گرم چربي و 3370 کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76