جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ چيني و سبزيجات
-(2 Body) 
مرغ چيني و سبزيجات
Visitor 306
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سينه مرغ بدون استخوان يک عدد
روغن مايه 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي قرمز کوچک يک عدد، خلالي
فلفل دلمه سبز کوچک يک عدد، خلالي
پيازچه درشت 6 عدد، نصف کرده از طول
سير يک حبه، رنده شده
زنجبيل تازه رنده شده يک دوم قاشق چايخوري
آب مرغ سه چهارم پيمانه
سويا سس يک قاشق سوپخوري
آرد ذرت 2 قاشق چايخوري
سرکه سيب 2 قاشق سوپخوري
بادام پرک يک چهارم پيمانه، بو داده

طرز تهيه:
 

چربي و پوست سينه مرغ را گرفته و آن را از عرض نصف کرده و خلال کنيد.
روغن را در يک داغ کرده و فلفل هاي دلمه اي، پيازچه، سيرو زنجبيل را 2 دقيقه در آن تفت دهيد، سپس از ظرف خارج کرده و کنار بگذاريد. در صورت نياز کمي روغن در تابه ريخته و مرغ را 4 دقيقه در آن تفت دهيد تا همه جاي آن طلايي شود. سبزيجات را به تابه برگردانيد، آب مرغ ، سويا سس و سس گوجه فرنگي را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنيد .آرد ذرت و سرکه را نيز اضافه کرده و روي شعله زياد، همه مواد را با هم مخلوط کنيد. مخلوط را آنقدر بجوشانيد تا غليظ شود.
مايه مرغ را روي برنج داغ ريخته و با بادام پرک تزيين کنيد.

نکته:
 

-اين دستور 85 گرم کربوهيدرات ، 55 گرم پروتئين، 95 گرم چربي و 1415 کيلوکالري انرژي دارد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image