مواد لازم:
سينه مرغ بدون استخوان يک عدد
روغن مايه 2 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه اي قرمز کوچک يک عدد، خلالي
فلفل دلمه سبز کوچک يک عدد، خلالي
پيازچه درشت 6 عدد، نصف کرده از طول
سير يک حبه، رنده شده
زنجبيل تازه رنده شده يک دوم قاشق چايخوري
آب مرغ سه چهارم پيمانه
سويا سس يک قاشق سوپخوري
آرد ذرت 2 قاشق چايخوري
سرکه سيب 2 قاشق سوپخوري
بادام پرک يک چهارم پيمانه، بو داده
طرز تهيه:
چربي و پوست سينه مرغ را گرفته و آن را از عرض نصف کرده و خلال کنيد.
روغن را در يک داغ کرده و فلفل هاي دلمه اي، پيازچه، سيرو زنجبيل را 2 دقيقه در آن تفت دهيد، سپس از ظرف خارج کرده و کنار بگذاريد. در صورت نياز کمي روغن در تابه ريخته و مرغ را 4 دقيقه در آن تفت دهيد تا همه جاي آن طلايي شود. سبزيجات را به تابه برگردانيد، آب مرغ ، سويا سس و سس گوجه فرنگي را مخلوط کرده و به مواد اضافه کنيد .آرد ذرت و سرکه را نيز اضافه کرده و روي شعله زياد، همه مواد را با هم مخلوط کنيد. مخلوط را آنقدر بجوشانيد تا غليظ شود.
مايه مرغ را روي برنج داغ ريخته و با بادام پرک تزيين کنيد.
نکته:
-اين دستور 85 گرم کربوهيدرات ، 55 گرم پروتئين، 95 گرم چربي و 1415 کيلوکالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76