مواد لازم براي چهار نفر:
کلم:يک عدد کوچک
گوشت قيمه شده ي شترمرغ:سيصد گرم
پياز خرد شده:چهار عدد
سير خرد شده:يک عدد
نمک، فلفل و پودر کاري:به ميزان لازم
جوز هندي، ادويه و زيره:به ميزان دلخواه
مايه گوشت گوساله:نيم ليتر
آب:چهار ليتر
سيب زميني ورقه ورقه:ششصد گرم
طرز تهيه:
برگ هاي گل کلم را خرد و آب پز کرده، روغن را در تابه گرم مي کنيد و گوشت قيمه ي شترمرغ را سرخ کرده و به مخلوط سير و پياز بيفزاييد و پنج دقيقه آن را تفت دهيد. نمک، فلفل، پودر کاري، ادويه و جوز هندي را چاشني کرده و آب و مايه گوشت گوساله را اضافه کنيد و بجوشانيد. کلم آب پز را در يک تابه روغني شده ريخته و گوشت و عصاره اش را روي آن بريزيد. در پايان سيب زميني را در ظرف ريخته و فلفل سياه و زيره را روي آن بپاشيد. ظرف را با فويل پوشانده و در فر با درجه حرارت متوسط به مدت يک ساعت قرار دهيد.
منبع:نشريه 7 روز زندگي، شماره 105