مواد لازم
جگر مرغ : 300 گرم
پنير سن پارمه : 100 گرم
برنج : 500 گرم
پنير پارميسان : 100 گرم
نمک : به اندازه کافي
سس ايتاليائي : 100 گرم
سير : 2 لپه
برگ مريم گلي : چند برگ
? طرز تهيه
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانيد و سپس از چلو صافي گذرانده رويش آب سرد بريزيد
چلو را مجددا روي آتش گذاشته و پنير را رنده کنيد، همين که چلو نيم پز گرديد، چند قطعه جگر مرغ را سرخ کرده داخل آن بريزيد سپس پنير سن پارمه را رنده کرده به آن اضافه کنيد صبر کنيد همين که چلو حاضر گرديد، سس نامبرده را رويش بريزيد
صد گرم کره را در قابلمه ريخته و قدري سير خرد شده و چند برگ مريم گلي مخلوطش کرده و سرخ کنيد، همين که قطعات سير به رنگ طلائي در آمد، مخلوط را گرما گرم روي چلو بريزيد و به سر ميز ببريد.
منبع:www.vista.ir