جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رولت گوشت با طعم ايراني
-(10 Body) 
رولت گوشت با طعم ايراني
Visitor 314
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم:
? گوشت گوساله بدون چربي: 500 گرم
? تخم مرغ خام: 2 عدد
? نمک و فلفل: به ميزان دلخواه
? پيازداغ: 4 تا قاشق غذاخوري
? شير: نصف ليوان
? داخل نان باگت(يا نان تست): 2 عدد
? آب: 2 تا 3 ليوان
? گردو و زرشک: به ميزان لازم
? تخم مرغ پخته: 3 تا 4 عدد
? رب گوجه فرنگي: 2 تا 3 قاشق غذاخوري
? جعفري: 2 تا 3 قاشق غذاخوري

رولت گوشت با طعم ايراني

? طرز تهيه:
مغز نان را در شير مي خيسانيم تا نرم شود. سپس خوب آن را فشار مي دهيم و شير اضافي آن را مي گيريم. بعد آن را به گوشت اضافه مي کنيم و سپس 2 تا 3 قاشق از پيازداغ را همراه نمک، فلفل و زرده هاي تخم مرغ(سفيده و زرده را جدا مي کنيم) خوب ورز مي دهيم. بعد روي يک کيسه نايلون گوشت را پهن مي کنيم و گردوي خرد شده، زرشک، تخم مرغ پخته شده و درسته، پيازداغ و در صورت تمايل جعفري را روي آن مي ريزيم. سپس به کمک نايلون آن را لوله مي کنيم. بعد سفيده تخم مرغ ها را کاملا روي آن مي ماليم تا ترک هاي آن گرفته شود و خوب صاف شود.
سپس رولت را در ماهي تابه مي گذاريم تا يک طرفش سرخ شود. سپس زيرش را خاموش مي کنيم و مي گذاريم کمي خنک شود تا بتوان آن را راحت با دست برگرداند و طرف ديگرش را سرخ کرد. سپس يک قاشق پيازداغ را در ماهي تابه مي ريزيم و همراه رب گوجه فرنگي کمي تفت مي دهيم. بعد آب را اضافه مي کنيم و با حرارت کم و دربسته، آن را مي پزيم تا مغز پخت شود.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image