مواد لازم:
گوشت فيله ي گوساله : 1 کيلوگرم
پياز : 3 عدد متوسط
روغن زيتون : يک سوم پيمانه
آبليموي تازه : يک سوم پيمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
گوجه فرنگي : 500 گرم
روش تهيه
گوشت را به اندازه هاي 2 بند انگشت خرد کنيد و همراه با پياز خلال کرده، روغن زيتون، آبليمو، نمک و فلفل خوب درهم آميزيد و به مدت 2 ساعت در يخچال نگه داريد تا مزه دار شود. حالا آن را در سيخ هاي چوبي بکشيد. تابه اي چدني را پس از داغ کردن، با روغن زيتون چرب کنيد. کباب ها را درون تابه، روي حرارت قرار دهيد. پس از اينکه پخته و برشته شد، در ديس قرار دهيد و گوجه فرنگي ها را نيز به صورت ريز خرد کنيد. حالا پياز آغشته به گوشت کبابي را کمي تفت دهيد. آنگاه گوجه فرنگي، نمک و فلفل را به آن بيفزائيد و بگذاريد بپزد و آبش کشيده شود. اکنون اين مواد را روي کباب ها قرار دهيد. سعي کنيد طوري گوجه ها را بپزيد که همزمان با کباب آماده شوند.
منبع: دنياي زنان، شماره 64