مواد لازم براي تهيه حدود 25 عدد:
بيسکويت / 250 گرم
کره ريز شده / 90 گرم
شربت طلايي / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
خلال بادام بو داده / (100 گرم) 1 ¼ پيمانه
پودر نارگيل / (20 گرم) ¼ پيمانه
زنجبيل شکر پوش خرد شده / (65 گرم) 1/3 پيمانه
شکلات سياه آب شده / 100 گرم
روغن نباتي مايع / 1 قاشق چايخوري
خلال بادام بو داده اضافي / 1 قاشق غذا خوري
بيسکويت ها را کاملا خرد مي کنيم. کره و شربت طلايي را در تابه متوسطي مي ريزيم. روي حرارت مي گذاريم، هم مي زنيم تا کره آب شود. بيسکويت ها، خلال بادام ، پودر نارگيل و زنجبيل را در آن مي ريزيم، کاملا مخلوط مي کنيم. به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم تا سفت شود. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق بر مي داريم، روي آنها را در مخلوط شکلات و روغن فرو مي کنيم، روي آنها را بادام خلال شده مي گذاريم، سپس در يخچال مي گذاريم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت