مواد لازم براي تهيه حدود 20 عدد شيريني:
کره / 60 گرم
شکر قهوه اي / (65 گرم) 1/3 پيمانه
آرد معمولي / 2 قاشق غذاخوري
گردوي کاملا خرد شده / (25 گرم) ¼ پيمانه
گيلاس شکرپوش کاملا ريز شده / 1 قاشق غذاخوري
خلال بادام کاملا خرد شده / (20 گرم) ¼ پيمانه
مخلوط پوست ميوه کاملا ريز شده / 2 قاشق غذا خوري
شکلات سياه آب شده / 200 گرم
روغن نباتي مايع / 2 قاشق چايخوري
کره و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا يکدست شود. آرد الک شده، خلال بادام، گردو و ميوه را داخل آن مي ريزيم، خوب مي زنيم. مخلوط را با قاشق در سيني هاي چرب شده فر مي ريزيم، سطح آنرا تخت مي کنيم تا يک دايره 5 سانتي متري شود. در هر سيني حدود 4 عدد مي چينيم. سيني ها را به مدت 6 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا شيريني ها کمي برشته شوند. سپس بيرون آورده مي گذاريم تا خنک شوند. مخلوط شکلات و روغن را با استفاده از يک چنگال روي شيريني ها مي ريزيم تا حالت موج پيدا کنند. شيريني ها را از طرفي که شکلات رو باشد روي سيني مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت