جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کتلت جگر
-(4 Body) 
کتلت جگر
Visitor 442
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

مغز نان بگت 200گرم
شير گرم يک ليوان
جگر مرغ يا جگر گوسفند 400 گرم
پياز 160 گرم
جعفري 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 15 گرم
نمک و فلفل به ميزان لازم
جوز هندي به اندازه يک فندق
روغن مايع 50 گرم
ليمو ترش 2 عدد، آب گرفته

طرز تهيه:
 

نان را در شير ولرم به مدت 20 دقيقه خيس کرده و سپس فشار دهيد تا شير اضافه ي آن گرفته شود. جگر را شسته و رگ و ريشه آن را در آورده، بعد از خشک کردن کنار بگذاريد. پياز را رنده کرده و آب آن را بگيريد. جعفري را هم خرد کنيد. جگر و مغز نان را چرخ کرده جعفري و تخم مرغ را به آن افزوده و ورز دهيد .آرد، فلفل و جوز هندي رنده شده را هم اضافه کرده و يک خمير يک نواخت به دست آوريد.با قالب يا با دست مقداري از خمير را برداشته به صورت دايره يا لوزي درآورده و دو طرف آن را در روغن سرخ کنيد. کتلت ها را در يک ديس مناسب چيده و دورش را با سبزيجات دلخواه مثل سيب زميني سرخ کرده، لوبيا سبز پخته و در روغن تفت داده شده، گوجه فرنگي و چند شاخه جعفري تزيين کنيد.هر لقمه را با چند قطره ليموترش ميل کنيد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image