مواد لازم براي تهيه حدود 25 عدد کلوچه:
کره / 125 گرم
وانيل/ ½ قاشق چايخوري
شکر قهوه اي/ (150 گرم) ¾ پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
آرد مخمردار/ (75 گرم) ½ پيمانه
جوانه گندم / (75 گرم) ¾ پيمانه
پودرنارگيل / (30 گرم) 1/3 پيمانه
جو دو سر خرد شده / (30 گرم) 1/3 پيمانه
برگه زردآلوي ريز شده / (150 گرم) 1 پيمانه
کورن فلکس / (45 گرم) 1 ½ پيمانه
کره، وانيل، شکر و تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آرد الک شده و بقيه مواد را درآن مي ريزيم و با همزن خوب مي زنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق غذاخوري بر مي داريم، به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم و به آرامي روي آنها را تخت مي کنيم. سيني را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا کلوچه هابرشته شوند. سيني ها را بيرون آورده، مي گذاريم خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت