جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بز قرمه
-(6 Body) 
بز قرمه
Visitor 345
Category: دنياي فن آوري
?مواد لازم:
? گوشت بدون استخوان (راسته)يک کيلوگرم
? کشک محلي سائيده شده (سيرجاني) نيم کيلوگرم
? پياز دو عدد
? سير 6-5 حبه
? زعفران آب کرده يک قاشق سوپخوري
? ادويه، نمک و فلفل به مقدار کافي

بز قرمه

? دستور تهيه:
ابتدا گوشت را قطعه‌هاي بزرگ ريز کرده و در قابلمه که کمي روغن ريخته‌ايم مي‌ريزيم . اين غذا چون فقط از گوشت و کشک درست مي‌شود بايد گوشت فراوان داشته باشد. وقتي مقداري رنگ گوشت عوض شد ادويه ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه پياز مي‌ريزيم و در آخر سيرهاي کوبيده شده را مي‌ريزيم هر چه مقدار سير بيشتر باشد خوشمزه‌تر مي‌شود سپس آب در آن ريخته و مي‌گذاريم تا يک ساعتي گوشت بپزد. زعفران را هم اضافه مي‌کنيم. بعد که گوشت پخت آنرا از روي شعله برداشته و با گوشت کوب مي‌کوبيم و دوباره روي شعله گذاشته و کشک را اضافه مي‌کنيم و مي‌گذاريم تا خوب جا بيفتد و کشک به خورد گوشت رفته و آب آن خشک شده وروغن بياندازد. اين غذا را مي‌توان با پلو يا با نون سرو کرد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image