?مواد لازم:
? گوشت بدون استخوان (راسته)يک کيلوگرم
? کشک محلي سائيده شده (سيرجاني) نيم کيلوگرم
? پياز دو عدد
? سير 6-5 حبه
? زعفران آب کرده يک قاشق سوپخوري
? ادويه، نمک و فلفل به مقدار کافي
? دستور تهيه:
ابتدا گوشت را قطعههاي بزرگ ريز کرده و در قابلمه که کمي روغن ريختهايم ميريزيم . اين غذا چون فقط از گوشت و کشک درست ميشود بايد گوشت فراوان داشته باشد. وقتي مقداري رنگ گوشت عوض شد ادويه ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به همراه پياز ميريزيم و در آخر سيرهاي کوبيده شده را ميريزيم هر چه مقدار سير بيشتر باشد خوشمزهتر ميشود سپس آب در آن ريخته و ميگذاريم تا يک ساعتي گوشت بپزد. زعفران را هم اضافه ميکنيم. بعد که گوشت پخت آنرا از روي شعله برداشته و با گوشت کوب ميکوبيم و دوباره روي شعله گذاشته و کشک را اضافه ميکنيم و ميگذاريم تا خوب جا بيفتد و کشک به خورد گوشت رفته و آب آن خشک شده وروغن بياندازد. اين غذا را ميتوان با پلو يا با نون سرو کرد.
منبع: www.vista.ir