جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت بادامي ايتاليايي
-(6 Body) 
بيسکويت بادامي ايتاليايي
Visitor 375
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه حدود30 عدد بيسکويت:
بادام خرد شده /(250 گرم)2 پيمانه
خاکه قند / (280 گرم) 1 ¾ پيمانه
سفيده تخم مرغ / 2 عدد
گيلاس شکرپوش، 4 قسمت شده / ¼ پيمانه
ژلاتين / 2 قاشق چايخوري
آب / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
پودر شکر / 2 قاشق چايخوري
مرحله اول:
بادام خرد شده و خاکه قند الک شده را در ظرفي مخلوط مي کنيم، سفيده هاي تخم مرغ را هم در آن مي ريزيم وهم مي زنيم.

بيسکويت بادامي ايتاليايي

مرحله دوم:
مخلوط با با قاشق در قيفي که لوله سر آن بزرگ باشد مي ريزيم. با قيف مخلوط را به شکل صدف هاي 4 سانتي متري که 3 سانتي متر از هم فاصله دارند، در سيني هاي چرب شده فر مي زنيم. روي آنها يک تکه گيلاس مي گذاريم، سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا کمي برشته شوند. روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.

بيسکويت بادامي ايتاليايي

مرحله سوم:
ژلاتين، آب و شکر را در تابه کوچکي مي ريزيم، روي حرارت مي گذاريم، مرتب مي زنيم تا بدون آنکه بجوشد،شکر آن حل شود سپس به مدت 1 دقيقه ديگر هم مي گذاريم آرام آرام بجوشد،بيسکويت ها را با قلم مو از اين مخلوط مي ماليم و در سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند.

بيسکويت بادامي ايتاليايي

منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image