اگر از علاقمندان برگر ها هستيد اما نبايد نان ميل کنيد، اين برگر با طعم استثنايي خود شما را راضي خواهد کرد.
اگر از علاقمندان برگر ها هستيد اما نبايد نان ميل کنيد، اين برگر با طعم استثنايي خود شما را راضي خواهد کرد. از آنجايي که که اين برگر بايد هنگام کباب شدن از حرارت يکنواخت بهره مند شود، در 18 دقيقه اول کباب کردن آن، مدام گوشه آن را بلند نکنيد.
? مواد لازم براي 6 نفر:
? 900 گرم گوشت چرخ کرده کم چربي
? 230 گرم سوسيس دودي چرخ شده
? 85 گرم پنير پارمسان خرد شده در اندازه 2.5 در 0.5 سانتيمتر
? 3 يا 4 ق.چ. فلفل دلمه اي قرمز کباب شده خرد شده به قطعات 2.5 سانتي متري
? نمک و فلفل
? برگ کاهو به مقدار لازم
? 6 گوجه فرنگي ريز
? روش تهيه:
1.گوشت چرخ کرده و سوسيس را با دست در کاسه اي بزرگ با هم مخلوط کنيد، نگران يکنواخت شدن آن نباشيد، چون به تدريج بيشتر مخلوط خواهند شد. مخلوط گوشت را به 12 کره هم اندازه تقسيم کنيد. هر يک از توپهاي گوشت را روي کاغذ روغني پهن کنيد تا به شکل دايره اي به قطر 10 و ارتفاع 1.5 سانتيمتر درآيد.
پنير و فلفل دلمه اي را بر روي شش تا از برگرها تقسيم کنيد و برگرهاي ساده را روي آنها قرار دهيد. دو لايه برگر را به آرامي روي هم فشار دهيدتا لبه ها بهم بچسبند. نمک و فلفل را روي آنها بپاشيد.
2. براي منقل ذغالي، ذغالها را داخل منقل بچينيد، توري يا سيني مخصوص کباب کردن را روي ذغالها قرار داده و با داغ شدن سيني، برگرها را روي آن بچينيد، فاصله ذغال تا سيني را طوري تنظيم کنيد که برگرها بدون خطر سوختن، به تدريج مغز پخت شوند. پس از گذشت 15 تا 18 دقيقه، آنها را برگردانيد.
براي کباب کردن برگرها روي سيني مخصوص گاز (گريل) ، سيني را گرم کنيد، حرارت را در درجه متوسط قرار دهيد و برگرها را مطابق روش فوق کباب کنيد.
3.براي سرو کردن، هر برگر را در بشقاب جداگانه بين برگهاي کاهو قرار داده و يک گوجه فرنگي ريز را با خلال دندان روي ساندويچ قرار دهيد.
منبع: www.vista.ir