مواد لازم:
گوشت فيله يا راسته پاک کرده 6قطعه
کره 150 گرم
فلفل کوبيده نرم يک قاشق چايخوري
قارچ 250 گرم
نمک به مقدار کافي
دستور تهيه:
قطعات گوشت را کمي ميکوبيم و با دست به آنها شکل منظمي ميدهيم . نصف کره را آب ميکنيم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمي فلفل ميپاشيم و با کره آب شده آغشته ميکنيم؛ تابه چدني را ميگذاريم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه گوشت را در تابه سرخ ميکنيم؛ بعد از برشته شدن آخرين قطعه گوشت، بقيه کره را با کمي نمک و فلفل داخل تابه ميريزيم و کنسرو قارچ را داخل تابه ميريزيم و بعد از چند جوش روي هر قطعه گوشت را مقداري از اين سس و قارچ ميريزيم، در صورتيکه قارچ تازه مصرف نمائيم، قارچ را تميز و خرد ميکنيم و در يکي دو قاشق کره آنرا کمي سرخ و مثل کنسرو قارچ مطابق دستور عمل ميکنيم.
منبع:www.vista.ir