مواد لازم براي چهار نفر:
روغن:يک قاشق غذاخوري
کره:پنج قاشق غذاخوري
گوشت استيک خرد شده:450 گرم
پياز:يک عدد خرد شده
سير له شده:دو حبه
سيب زميني مکعبي خرد شده: 500 گرم
فلفل قرمز:يک دوم قاشق چايخوري
کره بادام زميني:چهار قاشق غذاخوري
بادام زميني شور نشده:25 گرم
آب ولرم:دو و نيم پيمانه
فلفل دلمه اي قرمز و زرد:يک عدد خلال شده
جعفري يا نعناع براي تزيين:مقداري
طرز تهيه:
روغن و کره را در يک قابلمه نسوز بريزيد. تکه هاي گوشت را به آن بيفزاييد و هر طرف گوشت ها را براي سه تا چهار دقيقه تفت دهيد. پياز و سير را اضافه کنيد و براي دو دقيقه ديگر مدام هم بزنيد. سيب زميني ها را بيفزاييد و تفت دهيد تا رنگ شان برگردد.
فلفل قرمز، کره بادام زميني، بادام زميني و فلفل دلمه را اضافه کنيد، کمي تفت دهيد، سپس آب را به آن بيفزاييد. در قابلمه را بگذاريد و 45 دقيقه اجازه دهيد تا گوشت ها بپزد.
غذا را در ظرف مورد نظر بکشيد و با جعفري يا نعناع تزيين کنيد.
منبع:نشريه 7 روز زندگي، شماره 105