کره/ 125 گرم
پودر شکر/ (110 گرم) ½ پيمانه
زرده تخم مرغ/ 1 عدد
آرد معمولي/ (150 گرم) 1 پيمانه
آرد مخمردار/ (35 گرم) ¼ پيمانه
پودر کاستر (کارامل )/ 2 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي مخلفات رويه:
شکر قهوه اي / (110 گرم) ½ پيمانه
کره ريز شده / 90 گرم
شربت طلايي / 1 قاشق غذاخوري
بادام زميني بي نمک بوداده، خرد شده / (150 گرم) 1 پيمانه
کره، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکي ريخته و با همزن برقي مي زنيم تا يکدست شود. بقيه مواد خشک الک شده را در داخل ظرف مي ريزيم وهم مي زنيم. مخلوط را به طور يکدست در يک قالب مستطيل شکل 29×19 سانتي متري مي ريزيم و به مدت 20 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا قهوه اي روشن شود. مي گذاريم 5 دقيقه بماند و بعد مخلفات رويه را روي آن پخش مي کنيم و مجددا آن را به مدت 5 دقيقه در فر مي گذاريم، سپس مي گذاريم خنک شود.
تهيه مخلفات رويه:
شکر، شربت طلايي و کره را در تابه متوسطي مي ريزيم روي حرارت مي گذاريم تا کره آب شود و بجوش آيد. همين طور هم مي زنيم تا آرام آرام به مدت 3 دقيقه بجوشد و مخلوط به آرامي تيره و غليظ شود. بادام زميني را هم در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت