کره / 125 گرم
شکر قهوه اي /( 100 گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
جوش شيرين / ½ قاشق چايخوري
جو دو سر خرد شده / (45 گرم) ½ پيمانه
پودر نارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
بادام زميني بي نمک بو داده / ( 75 گرم) ½ پيمانه
کورن فلکس خرد شده / (25 گرم) 1/3 پيمانه
کورن فلکس خرد شده اضافي / (25 گرم) 1/3 پيمانه
کره، شکر و تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا يکدست شود. آرد الک شده، جوش شيرين، جودو سر، پودر نارگيل، بادام زميني و کورن فلکس را داخل آن مي ريزيم، با همزن خوب مي زنيم. از مخلوط گلوله هايي با قاشق چايخوري بر مي داريم و به فاصله 3 سانتي متراز هم، در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، روي آنها را به آرامي تخت مي کنيم کورن فلکس اضافي را روي آنها مي پاشيم. سيني ها را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت