مواد لازم براي تهيه حدود 45 عدد بيسکويت:
کره / 250 گرم
شکر پودر شده / (110 گرم) ½ پيمانه
آرد معمولي سبوس دار / (200 گرم) 1 ¼ پيمانه
آرد معمولي سفيد / (185 گرم) 1 ¼ پيمانه
آرد برنج (75 گرم) ½ پيمانه
آب/ 2 قاشق غذاخوري
کره و شکر را در ظرف متوسطي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آردهاي الک شده و آب را اضافه مي کنيم، مي زنيم تا خوب مخلوط شوند.خمير را روي سطحي آغشته به آرد ورزمي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 1 سانتي متر باز مي کنيم. با قالب گرد 4 سانتي خمير را قالب مي زنيم و به فاصله 2 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، روي آنها را با خطي از وسط علامت مي گذاريم. سيني ها را به مدت 25 دقيقه در فر با درجه حرارت کم مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت