از فوايد انواع قارچ ها هر چه بگوييم باز هم كم گفته ايم. قارچ را مي توان كباب كرد، سرخ نمود و يا از آن خورش فراهم آورد. در زير مواد اوليه و دستور پخت خورش قارچ را آورده ايم. كدبانوي منزل كافي است براي طبخ آن، 60 دقيقه وقت بگذارد.
? مواد لازم براي 5 تا 6 نفر:
? مرغ: يك عدد متوسط،
? قارچ: يك كيلو،
? پياز سرخ كرده: 4 قاشق سوپ خوري،
? زرده تخم مرغ: 3 عدد، آرد: يك قاشق سوپ خوري،
? آبليمو: نصف استكان،
? زعفران ساييده و روغن آب كرده
? نمك و فلفل به مقدار دلخواه و كافي.
? شيوه پخت:
مرغ را با دو ليوان آب و پياز سرخ شده و نمك و فلفل مي گذاريم بپزد. قارچ ها را پس از خوب شستن، به قطعات درشت خرد مي كنيم بعد از سرخ كردن، آرد را روي آن مي پاشيم و كمي تفت مي دهيم و به مرغ اضافه مي كنيم.
سپس آبليمو و زعفران را به خورش مي افزاييم كمي كه غليظ شد، زرده هاي تخم مرغ را به آن اضافه مي كنيم و مرتب هم مي زنيم تا زرده ها يك جا بسته نشود. خورش يكي دو جوش ديگر كه زد آن را از روي آتش برمي داريم.
چنان چه قارچ تازه در منزل نداريد مي توانيد از دو قوطي متوسط كنسرو قارچ استفاده كنيد. در اين صورت آب كنسرو را هم در خورش مي ريزيم. كنسرو قارچ، به سرخ كردن نياز ندارد و مي توان آن را موقع ريختن تخم مرغ، به ظرف غذا بيفزاييم.
منبع:www.vista.ir /ج