مواد لازم:
سينه مرغ: سيصد گرم
جعفري خرده شده: صد و پنجاه گرم
قارچ خرده شده: صدر گرم
رب گوجه فرنگي: دو قاشق سوپ خوري
آرد گند م: دو قاشق سوپ خوري
آبليمو: سه قاسق سوپ خوري
زرشک: دويست گرم
پياز: يک عدد
هويج: صد گرم
سيب زميني: هشتاد گرم
روغن مايع: نصف پيمانه
نمک و فلف: به ميزان لازم
طرز تهيه:
پياز را نگيني خرد و با روغن سرخ کنيد. سپس مرغ خرده شده را داخل پياز بريزيد و تفت د هيد. آرد را مقداري با مواد سرخ و داخل آن آب مرغ يا گوشت اضافه کنيد. بعد هويج و سيب زميني را نگيني خرد کنيد و داخل آن بريزيد و با حرارت ملايم به مدت دو ساعت بپزيد. در آخر قارچ، نيمي از زرشک، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگي را داخل آبليمو و جعفري را اضافه و با بقيه ي زرشک تزيين کنيد.
منبع: 7 روز زند گي شماره 114