مواد لازم:
سيب زمين: يک کيلو گرم
کشمش: پنجاه گرم
زرکش: پنجاه گرم
سير: يک بوته بزرگ
کره: پنجاه گرم
روغن: سه قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
سيب زميني ها را پس از شستن بپزيد و به صورت پوره درآوريد. کشمش را با نيمي از کره تفت د هيد. حبه هاي سير را پوست بگيريد و بکوبيد و بعد با روغن به آرامي سرخ کنيد تا طلايي شوند. سپس همه ي مواد را با هم مخلوط کنيد و به شکل يک توپ بزرگ در آوريد. در انتها زرشک را همراه کره تفت د هيد و روي توپ را با آن تزيين کنيد.
منبع: 7 روز زند گي شماره 114