جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خانه‌هاي ضدآلرژي
-(4 Body) 
خانه‌هاي ضدآلرژي
Visitor 281
Category: دنياي فن آوري

آلرژي‌زاها را اتاق به اتاق از خانه‌تان بيرون کنيد
 

مردم اغلب فکر مي‌کنند علت حساسيت‌شان در يک خانه شايد به دليل چيزهايي مثل بوي رنگ، چوب يا پلاستيک‌ها يا چيزهاي ديگر داخل خانه باشد اما در واقع اين‌طور نيست. مي‌توان گفت علت اصلي ايجاد آلرژي‌ها ذرات ريز يا ميکروسکوپي هستند که در تمام جاهاي خانه مي‌توانند جمع شوند يا رشد کنند. اين مهمان‌هاي ناخوانده به صورت‌هاي مختلفي در خانه حاضر مي‌شوند اما شايع‌ترين و بيشترين شکل آنها گرد و غبار و مايت‌ها است. بيشترين ميزان واکنش هم به خاطر ذراتي به وجود مي‌آيد که اين گرد و غبارها را مي‌سازند. ذرات ريز و شکسته شده بدن حشرات و سوسک‌ها و حتي فضولات اين حيوانات جزو اين ذرات هستند. به غير از اينها، قارچ‌ها، کپک‌ها و گرده گياهان هم از مواد آلرژي‌زاي داخل خانه به حساب مي‌آيند.
اجراي نکات زير به شما کمک مي‌کنند تا اتاق به اتاق خانه‌تان، از اين مواد آلرژي‌زا پاک کنيد.

ورودي خانه
 

از پادري‌هايي استفاده کنيد که از مواد مصنوعي ساخته‌ شده‌اند. پادري‌هايي که بافتي طبيعي دارند مثل انواع حصيري، با گذشت زمان و شکستن الياف‌شان تبديل به محل مناسبي براي زندگي مايت‌ها، کپک‌ها و قارچ‌ها مي‌شوند که مي‌توانند به راحتي با يک جريان هواي ساده وارد خانه شوند. هميشه چراغ‌هاي مهتابي تراس يا ورودي خانه را تميز کنيد. تکه‌هاي بدن حشرات مرده‌اي که جذب اين چراغ مي‌شوند يک منبع مهم آلرژي هستند. عاج کف‌کفش‌ها هميشه مقدار زيادي گرد وغبار و آلودگي را با خود به داخل خانه مي‌آورد.

اتاق خواب
 

اولين کار پاک کردن گرد و غبارهاست. پشت تخت‌ها و لبه پنجره‌ها، حاشيه بالاي پرده‌ها، زير تخت و روي پره‌هاي پنکه سقفي بيشترين گرد و غبارها را دارند که اغلب هم پاک‌کردنشان فراموش مي‌شود. پنکه‌هاي سقفي به علت اينکه در دسترس نيستند راحت پاک نمي‌شوند و بعد با شروع چرخش گردوغبار را پخش مي‌کنند. راحتي‌هاي نمدي و هر چيزي که از پر يا پوست حيوانات درست شده باشد را برداريد. روتختي‌ها و ملحفه‌ها را در دماي نزديک به 80 درجه بشوييد و پرده‌ها را هم هرازچندگاه با يک پارچه خيس تميز کنيد.

کمد و گنجه
 

لباس‌ها را داخل کاورهاي زيپ‌دار لباس نگهداري کنيد و کفش‌هاي مهماني‌تان را بعد از پوشيدن تميز کنيد و داخل جعبه‌اي دربسته داخل کمد نگهداريد. سعي کنيد تا آنجا که مي‌توانيد از گلوله‌هاي نفتالين استفاده نکنيد و لباس‌هاي پشمي را در کيسه‌هاي دربسته پلاستيکي يا چمدان‌هاي محکم و بدون درز نگهداري کنيد. گوشه کمد و ديواره آن را از نظر وجود کپک بررسي کنيد. معمولا از رطوبت و نم ‌ديوارهاي داخل کمد به خاطر شلوغي و تاريکي آن غفلت مي‌شود.

حمام و توالت
 

پشت و زير توالت‌هاي فرنگي به خاطر تاريکي و رطوبت مکان مناسبي براي به وجود آمدن کپک‌ها هستند و بايد هميشه آنجا را تميز کرد. از نصب دقيق توالت فرنگي و شير آلات مختلف حمام و توالت اطمينان حاصل کنيد و مطمئن شويد که از اين وسايل، آب اضافي، کف حمام و توالت جاري نمي‌شود و باعث رطوبت بيشتر نمي‌گردد. پرده‌هاي دور دوش حمام را ماهي يک بار در آب داغ بشوييد. يا از پرده‌هايي استفاده کنيد که بتوانيد هرچند ماه آن را تعويض کنيد. پادري‌هاي حمام را به دليل اينکه به خاطر رطوبت مي‌تواند محل رشد کپک‌ها و قارچ‌ها باشد هر هفته يک بار در آب داغ بشوييد موقع حمام کردن يا بعد از آن در حمام را باز بگذاريد يا هواکش را روشن بگذاريد تا بخار آب تخليه شود.

اتاق پذيرايي
 

مبل‌ها و کاناپه‌هاي قديمي را عوض کنيد و سعي کنيد از مبل‌هاي چرمي استفاده کنيد چون خاصيت ضدمايت و گردوغبار دارند. سعي کنيد هرچند وقت فرش‌ها را عوض کنيد و يا حداقل آنها را مرتب و سالانه بشوييد. پرده‌هاي پارچه‌اي نظافت‌شان مشکل‌تر است و پر از آلرژن هستند. آنها را با پرده‌هاي بافت مصنوعي تعويض کنيد. مراقب گلدان گياهان آپارتماني باشيد. روي خاک آن را با فويل آلومينيوم بپوشانيد تا گرد و غبار و کپک در فضاي خانه پخش نشود.

آشپزخانه
 

تمام مواد غذايي و بسته‌هاي آن را در کشوهاي دربسته و دور از حشرات نگهداريد. بايد هر هفته زير يخچال و گاز را تميز کنيد. يخچال‌هاي با پايه‌هاي چرخدار انجام اين کار را راحت‌تر مي‌کنند. داخل راه آب ظرف‌شويي کمي نمک بريزيد تا امکان رشد باکتري‌ها و کپک‌ در آن کمتر شود. زير سينک ظرف‌شويي را از نظر نشت آب بررسي کنيد. لوله‌هاي آب و فاضلاب در محل اتصال به سينک اغلب نشتي دارند و باعث رطوبت کابينت تاريک زير سينک مي‌شوند و آن را به محل رشد باکتري‌ها و قارچ‌ و کپک‌ها تبديل مي‌کنند.

زير زمين
 

زيرزمين‌‌خانه‌ جايي است که بايد وجب به وجب آن را به دنبال رطوبت و کپک و قارچ بررسي کنيد. انبار کردن وسايل اضافي بدون بسته‌بندي درست، ريختن کتاب و مجلات اضافي که بعد از مدتي کاغذهايشان مي‌پوسد و پودر مي‌شود، کارتن‌هاي يخچال و تلويزيون و هر چيز ديگري مي‌توانند باعث توليد انواع آلرژن‌ها شوند که در هواي زير زمين پخش مي‌شوند و با چسبيدن به لباس شما به بالا منتقل مي‌شوند. پايين کارتن‌ها و بسته‌ها که روي زمين قرار دارند محل مناسبي براي رشد قارچ و کپک هستند.
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image