کره / 125 گرم
وانيل / ½ قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو / ½ قاشق چايخوري
پودر شکر / (75 گرم) 1/3 پيمانه
شکر قهوه اي / (65 گرم) 1/3 پيمانه
کره بادام زميني / (80 ميلي ليتر) 1/3 پيمانه
آرد معمولي / (185 گرم) 1 ¼ پيمانه
جوش شيرين / 1 قاشق چايخوري
کره، وانيل، رنده پوست ليمو، شکرها و کره بادام زميني را در ظرف کوچکي ريخته با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. بقيه مواد الک شده را داخل آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. ازمخلوط گلوله هايي با قاشق چايخوري بر مي داريم و به فاصله 4 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم. روي آنها را با پشت چنگال تخت مي کنيم طوري که خطوطي متقاطع هم بر روي آنها ايجاد شود. سيني ها را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا بيسکويت قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت