مواد لازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
بادام پوست گرفته / (240 گرم) 1 ½ پيمانه
سفيده تخم مرغ / 1عدد
پودر شکر / (110 گرم) ½ پيمانه
آرد معمولي / (110 گرم) ¾ پيمانه
سفيده تخم مرغ، کمي زده شده اضافي / 1 عدد
گردوي کاملا خرد شده / (70 گرم) 2/3 پيمانه
بادام ها را بخوبي خرد مي کنيم، سفيده تخم مرغ و شکر را اضافه مي کنيم، خوب مي زنيم تا مخلوط شوند. مخلوط را در ظرف متوسطي مي ريزيم، آرد الک شده را اضافه مي کنيم، خوب مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر پهن مي کنيم و با قالب گرد 4 سانتي متري برش مي زنيم، به فاصله 3 سانتي متر ازهم در سيني چرب شده فر مي چينيم، سفيده تخم مرغ را با قلم مو روي آن مي ماليم و گردوها را روي آن مي پاشيم و به مدت 10 دقيقه در فر با درجه بالا مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت