جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت گردويي ايتاليايي
-(5 Body) 
بيسکويت گردويي ايتاليايي
Visitor 426
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
بادام پوست گرفته / (240 گرم) 1 ½ پيمانه
سفيده تخم مرغ / 1عدد
پودر شکر / (110 گرم) ½ پيمانه
آرد معمولي / (110 گرم) ¾ پيمانه
سفيده تخم مرغ، کمي زده شده اضافي / 1 عدد
گردوي کاملا خرد شده / (70 گرم) 2/3 پيمانه

بيسکويت گردويي ايتاليايي

بادام ها را بخوبي خرد مي کنيم، سفيده تخم مرغ و شکر را اضافه مي کنيم، خوب مي زنيم تا مخلوط شوند. مخلوط را در ظرف متوسطي مي ريزيم، آرد الک شده را اضافه مي کنيم، خوب مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر پهن مي کنيم و با قالب گرد 4 سانتي متري برش مي زنيم، به فاصله 3 سانتي متر ازهم در سيني چرب شده فر مي چينيم، سفيده تخم مرغ را با قلم مو روي آن مي ماليم و گردوها را روي آن مي پاشيم و به مدت 10 دقيقه در فر با درجه بالا مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image