موادلازم:
جو دو سر خرد شده / (90 گرم) 1 پيمانه
کشمش پلويي/ (160 گرم) 1 پيمانه
آرد مخمردار سبوس دار/ (80 گرم) ½ پيمانه
شکر / (110 گرم) ½ پيمانه
پودر نارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
کره آب شده / 150 گرم
عسل / 1 قاشق غذاخوري
جو، کشمش پلويي، آرد الک شده، شکر و پودر نارگيل را در ظرف متوسطي مي ريزيم و با عسل و کره مخلوط مي کنيم. مخلوط را در يک تابه مستطيل شکل 29×19 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم. تابه را به مدت 30 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا قهوه اي روشن شود. سپس بيرون آورده مي گذاريم تا خنک شود. به قطعات دلخواه مي بريم.
منبع:مجله انواع بيسکويت