موادلازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
عسل / (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
آرد مخمردار سبوس دار / (160 گرم) 1 پيمانه
آرد سفيد معمولي / (35 گرم) ¼ پيمانه
دارچين / ½ قاشق چايخوري
زنجبيل / ½ قاشق چايخوري
سبوس گندم عمل نيامده / (15 گرم) ¼ پيمانه
آب / تقريبا 1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه کرم:
خاکه قند / (110 گرم) 2/3 پيمانه
عسل / 1 قاشق چايخوري
آبليمو / تقريبا 2 قاشق چايخوري
کره و عسل را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. مواد خشک و سبوس دار و آب لازم را اضافه مي کنيم، مجددا با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا يکدست شود. خمير را بين دوکاغذ شيريني پزي به ضخامت 3 ميليمتر باز مي کنيم. با قالب دايره اي شکل 5 سانتي متري خمير را قالب مي زنيم و به فاصله 3 سانتي متر از هم، دايره ها را در سيني چرب شده فر مي چينيم. سيني را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس بيرون آورده روي سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند. کرم را روي بيسکويت ها مي ريزيم و روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
تهيه کرم:
خاکه قند را در ظرف کوچک نسوزي الک مي کنيم، عسل و آبليمو لازم را هم اضافه مي کنيم، هم مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد. ظرف را روي ظرفي محتوي آب داغ مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت