مواد لازم:
آرد سفيد : 125 گرم
روغن : 5 قاشق سوپخوري
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : 200 گرم
گلاب : 0.5 فنجان
آب ليموترش : 1 قاشق مربا خوري
آب : 2 فنجان
طرز تهيه:
آب و روغن را در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم تا جوش بيايد آرد را يکمرتبه داخل آب که جوش آمده است ميريزيم و يکي دو بار آهسته بههم ميزنيم تا آب کاملاً تبخير و مايه سفت شود ظرف را از روي آتش برميداريم و مايه که کمي سرد شد تخم مرغها را دانه دانه در مايه ميشکنيم و مرتب بههم ميزنيم تا خمير کاملاً نرم و لطيف شود بعد در تابه مقداري روغن مايع از قبيل روغن کنجد ميريزيم و روي آتش ميگذاريم تا داغ شود و مايه را داخل قيف مخصوص ميريزيم و حرارت را ملايم ميکنيم دهانه قيف را جمع ميکنيم و از مايه به هر اندازه که بخواهيم با فشار دادن کيسه در روغن ميريزيم بهطوري که سطح روغن پوشيده شود، گاهي باميهها را پشت و رو ميکنيم تا دو طرف آن کمي برشته شود، بعد با کفگير باميهها را از داخل روغن بيرون ميآوريم و در صافي ميريزيم تا روغن زيادي آن گرفته شود، بعد باميههاي آماده شده را در شربت ميريزيم در صورتيکه بخواهيم باميه خرمائي رنگ شود يکي دو قاشق شکر در آب روغن باميه ميريزيم و بعد از جوش آمدن آرد را اضافه ميکنيم.
? طرز درست کردن شربت زولبيا و باميه:
يک پيمانه آب و شکر و گلاب ذا مخلوط ميکنيم و در ظرفي ميريزيم و روي آتش ميگذاريم تا جوش آيد و کاملاً غليظ شود بعد آبليمو را ميريزيم، يکي دو جوش که زد از روي آتش برميداريم و از صافي رد ميکنيم. ميتوانيد عسل و هل نيز براي افزودن طعم و بوي شربت به آن اضافه کني .
منبع:www.vista.ir /ج