نکات مفيد براي تهيه انواع مربا
-(0 Body)
|
نکات مفيد براي تهيه انواع مربا
Visitor
267
Category:
دنياي فن آوري
- ميوه را از نوع سالم و بهطور متوسط رسيده انتخاب کنيد تا مرباي آن خوشرنگتر و خوش طعمتر باشد و براي مدت بيشتري قابل نگهداري باشد. - هر بار بيش از 2 يا 3 کيلو تهيه نکنيد. - مقدار شکري که در تهيه مربا مورد استفاده قرار ميگيرد بستگي بهطول مدت نگهداري مربا دارد. چنانچه قصد داريد براي مدت زيادي آن را نگه داريد، مقدار شکر بايستي حدود 5/1 برابر ميوه باشد. - اگر ميوه آبدار است و نياز به اضافه کردن آب ندارد، بايد ميوه و شکر را با هم مخلوط کرده و براي مدت 24 ساعت کنار گذاشته شوند تا مقداري از آب به خارج تراوش کند. - تهيه مربا از ميوه ترش بايستي در کمترين مدت ممکن صورت گيرد. به همين دليل بهتر است شربت قند قبلاً پخته و قوام آورده شود و ميوه ترش براي مدت کوتاهي در آن بپزد. - جهت جلوگيري از از شکرک زدن مرباها، بايد به مربا کمي اسيد (آبليمو يا جوهر ليمو) اضافه کرد. بهتر است اين عمل در پايان مرحله پخت مربا صورت گيرد. - جدا کردن کف از روي مربا بايد در پايان کار صورت گيرد. جهت جلوگيري از توليد کف، ميتوان به اندازه يک قاشق کره به آن اضافه کرد. - پخت مربا بايستي سريع با شعله زياد و منظم و ضمن هم زدن مرتب با کفگير صورت گيرد. هر چه ميوه ريزتر باشد، عمل حرارت دادن بايد سريعتر انجام شود. در مورد ميوههاي درشت عمل پخت به آهستگي صورت ميگيرد تا آب ميوه بهراحتي وارد شربت شده و قند شربت نيز به داخل ميوه نفوذ پيدا کند. - طبخ مربا بايستي در ظرف در باز صورت گيرد. - مرباها را در ظروف شيشهاي کوچک بريزيد تا بدين ترتيب پس از هر بار بازکردن در آن، طي مدت کوتاهي تمام شود. - نگهداري مربا بايد در مکاني سرد و خشک صورت گيرد. منبع:www.vista.ir /ج
|
|
|