موادلازم براي تهيه حدود 40 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
پودر شکر/ (110گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ /1 عدد
پودر نارگيل/ 2 قاشق غذاخوري
عسل / 2 قاشق غذاخوري
آرد مخمردار/ (225 گرم) 1 ½ پيمانه
پودرنارگيل اضافي/(90 گرم) 1 پيمانه
کره، شکر و تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. پودر نارگيل و عسل و آرد الک شده را اضافه مي کنيم وهم مي زنيم تا مخلوط شوند. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري بر مي داريم، در پودر نارگيل اضافي مي غلتانيم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، به آرامي روي آنها را تخت مي کنيم. سيني ها را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت