مواد لازم براي تهيه حدود 24 عدد بيسکويت:
کره ريز شده / 60 گرم
عسل/ (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
پودر شکر/ 1 قاشق غذاخوري
کورن فلکس / (120گرم) 4 پيمانه
بادام زميني بي نمک، بو داده / (100 گرم)2/3 پيمانه
در يک تابه شريني پزي دو رديف 12 تايي قالب هاي کاغذي شيريني مي چينيم. کره و عسل را در تابه بزرگي مخلوط مي کنيم و تابه را روي حرارت مي گذاريم، هم مي زنيم تا کره آب شود. بقيه مواد را داخل ان مي ريزيم،هم مي زنيم .مخلوط را با قاشق داخل قالب هاي کاغذي مي ريزيم و به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت