جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چند نکته در مورد پخت مارمالاد
-(2 Body) 
چند نکته در مورد پخت مارمالاد
Visitor 285
Category: دنياي فن آوري
1. ميوه هايي که مي توان با آنها مارمالاد تهيه کرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگي ، به ، سيب ، هلو ، آلبالو ، کيوي، آلو زرد يا قطره طلايي .
2. در مورد ميوه هايي که هسته دار هستندُ ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ کنيد. براي يک کيلو ميوه ي شيرين، نيم کيلو شکر و براي يک کيلو ميوه ي ترش، 750گرم شکر اضافه کنيد و بگذاريد تا با شعله ملايم پخته شود. در صورتي که بخواهيد مارمالاد شما حالت ژلاتينه داشته باشد ، مي توانيد براي يک کيلو ميوه، يک قاشق مرباخوري پودر ژلاتين را به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده و آن را به ميوه مورد نظرتان افزوده و بعد از 4-3 بار جوش، آن را از روي حرارت برداريد .
3. براي تهيه مارمالاد سيب و به ، پوست آنها را کنده، چرخ کنيد و آن را با 2 ليوان آب بپزيد. سپس شکر را اضافه کنيد. بهتر است براي ژلاتينه کردن مارمالاد ِبه ، تخم هاي به را در يک فنجان آب جوش حل کنيد و آن را با نصف قاشق مرباخوري پودر ژلاتين به مارمالاد اضافه کنيد .
4. ميوه هاي کاملاً رسيده براي تهيه مارمالاد مناسب تر هستند.
? نکاتي که در هنگام پخت مرباها، بايد مورد توجه قرار گيرد
1. ميوه هايي که براي مربا در نظر مي گيريد ، سالم و بدون لک بوده و زياد رسيده نباشند .
2. در صورتي که شکر تميز نبوده و رنگ آن زرد است ، مي توانيد براي هر يک کيلو شکر، يک عد سفيده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنيد و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافي ظريف رد کنيد تا رنگ آن سفيد و شفاف شود .
3. براي اين که مرباي مورد نظرتان نرم و لطيف شود ، حتماً ميوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزيد ، زيرا شکر باعث سفت شدن پوست ميوه مي شود .
4. شربت مربا را آن قدر بجوشانيد تا قوام بيايد ، يعني اگر مقداري از مربا را در نعلبکي بريزيد و با يک قاشق وسط آن خطي بکشيد ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بيايد .
5. هميشه براي يک کيلو ميوه ي ترش ، يک کيلو شکر و براي يک کيلو ميوه ي شيرين ، 750 گرم شکر در نظر بگيريد .
6. هيچ وقت مرباي گرم را در شيشه نريزيد . صبر کنيد تا خنک شود .
7. براي جلوگيري از شکرک زدن مرباي ميوه هاي شيرين از آبليمو استفاده کنيد . علت شکرک زدن مربا، جوشيدن بيش از حد آن است. در اين شرايط بهتر است يک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذاريد 4-3 جوش بزند. سپس کمي آبليمو به آن اضافه کنيد تا شکرک مربا برطرف شود .
8. ممکن است مربا بعد از مدتي کپک بزند. در اين شرايط شربت مربا به اندازه کافي ، قوام نيامده است. براي برطرف کردن اين مشکل بايد مقداري شکر به مربا اضافه کرده، بگذاريد کمي بجوشد . فراموش نکنيد در صورتي مي توانيد اين کار را انجام دهيد که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .
9. هميشه، آبليمو را 15-10 دقيقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روي حرارت به آن اضافه کنيد .
10.ظرفي را که براي پخت مربا استفاده مي کنيد ، بايد لعابي باشد ، به جز مرباي به که بهتر است درظرف مسي پخته شود.
11.موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذاريد تا رنگ آن تغيير نکند ، به جز مرباي به که بايد حتماً در ظرف را بگذاريد تا رنگ آن سرخ ارغواني شود
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image