چند نکته در مورد پخت مارمالاد
-(2 Body)
|
چند نکته در مورد پخت مارمالاد
Visitor
285
Category:
دنياي فن آوري
1. ميوه هايي که مي توان با آنها مارمالاد تهيه کرد ، عبارتند از : از زرد آلو ، توت فرنگي ، به ، سيب ، هلو ، آلبالو ، کيوي، آلو زرد يا قطره طلايي . 2. در مورد ميوه هايي که هسته دار هستندُ ، ابتدا هسته آنها را خارج و سپس چرخ کنيد. براي يک کيلو ميوه ي شيرين، نيم کيلو شکر و براي يک کيلو ميوه ي ترش، 750گرم شکر اضافه کنيد و بگذاريد تا با شعله ملايم پخته شود. در صورتي که بخواهيد مارمالاد شما حالت ژلاتينه داشته باشد ، مي توانيد براي يک کيلو ميوه، يک قاشق مرباخوري پودر ژلاتين را به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده و آن را به ميوه مورد نظرتان افزوده و بعد از 4-3 بار جوش، آن را از روي حرارت برداريد . 3. براي تهيه مارمالاد سيب و به ، پوست آنها را کنده، چرخ کنيد و آن را با 2 ليوان آب بپزيد. سپس شکر را اضافه کنيد. بهتر است براي ژلاتينه کردن مارمالاد ِبه ، تخم هاي به را در يک فنجان آب جوش حل کنيد و آن را با نصف قاشق مرباخوري پودر ژلاتين به مارمالاد اضافه کنيد . 4. ميوه هاي کاملاً رسيده براي تهيه مارمالاد مناسب تر هستند. ? نکاتي که در هنگام پخت مرباها، بايد مورد توجه قرار گيرد 1. ميوه هايي که براي مربا در نظر مي گيريد ، سالم و بدون لک بوده و زياد رسيده نباشند . 2. در صورتي که شکر تميز نبوده و رنگ آن زرد است ، مي توانيد براي هر يک کيلو شکر، يک عد سفيده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنيد و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافي ظريف رد کنيد تا رنگ آن سفيد و شفاف شود . 3. براي اين که مرباي مورد نظرتان نرم و لطيف شود ، حتماً ميوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزيد ، زيرا شکر باعث سفت شدن پوست ميوه مي شود . 4. شربت مربا را آن قدر بجوشانيد تا قوام بيايد ، يعني اگر مقداري از مربا را در نعلبکي بريزيد و با يک قاشق وسط آن خطي بکشيد ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بيايد . 5. هميشه براي يک کيلو ميوه ي ترش ، يک کيلو شکر و براي يک کيلو ميوه ي شيرين ، 750 گرم شکر در نظر بگيريد . 6. هيچ وقت مرباي گرم را در شيشه نريزيد . صبر کنيد تا خنک شود . 7. براي جلوگيري از شکرک زدن مرباي ميوه هاي شيرين از آبليمو استفاده کنيد . علت شکرک زدن مربا، جوشيدن بيش از حد آن است. در اين شرايط بهتر است يک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذاريد 4-3 جوش بزند. سپس کمي آبليمو به آن اضافه کنيد تا شکرک مربا برطرف شود . 8. ممکن است مربا بعد از مدتي کپک بزند. در اين شرايط شربت مربا به اندازه کافي ، قوام نيامده است. براي برطرف کردن اين مشکل بايد مقداري شکر به مربا اضافه کرده، بگذاريد کمي بجوشد . فراموش نکنيد در صورتي مي توانيد اين کار را انجام دهيد که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد . 9. هميشه، آبليمو را 15-10 دقيقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روي حرارت به آن اضافه کنيد . 10.ظرفي را که براي پخت مربا استفاده مي کنيد ، بايد لعابي باشد ، به جز مرباي به که بهتر است درظرف مسي پخته شود. 11.موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذاريد تا رنگ آن تغيير نکند ، به جز مرباي به که بايد حتماً در ظرف را بگذاريد تا رنگ آن سرخ ارغواني شود منبع: www.vista.ir /ج
|
|
|