مواد لازم:
جوجه مرغ : 750 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
زعفران : قدري
پاپريکا : قدري
روغن زيتون : 0.5 فنجان
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
قطعات جوجه را آماده مي نمائيم و در سس روغن زيتون و آبليمو ميخوابانيم و بعد آنها را به سيخ مي کشيم (سيخها بايد کوتاه باشند بهطوري که در فر جا بگيرند) و سيخهاي کباب را در سيني فر ميچينيم و فر را با حرارت 450 درجه گرم ميکنيم و سيني روغن زيتون و آبليمو به آن ميزنيم (بديهي است در فر هم بايد سيخ شامل قطعات سينه را کمي بعد از ساير سيخهاي بال و ران در سيني قرار داد) وقتي کبابها کمي برشته شدند حرارت را به 350 درجه ميرسانيم و ميگذاريم مغز آنها نيز کاملاً بپزد بايد دقت کرد که کباب در نهايت پختگي باشد ولي خشک نشود و مدت طبخ در فر براي اين نوع کباب سه ربع تا يکساعت ميباشد.
منبع: www.vista.ir /ج