جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
جوجه کباب درسته در فر
-(9 Body) 
جوجه کباب درسته در فر
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
جوجه مرغ : 1250 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
روغن زيتون : 1 فنجان
سيب زميني چيپس : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري

جوجه کباب درسته در فر

طرز تهيه:
جوجه درسته را تميز مي‌کنيم و مي‌شوئيم و خوب خشک مي‌کنيم و اطرافش را با سس روغن زيتون، آبليمو و نمک آغشته مي‌سازيم و دو سيخ از جوجه مي‌گذاريم و يا جوجه را روي ظرفي مشبک (پنجره‌اي شکل) قرار مي‌دهيم و سيخ يا ظرف مشبک را در ديس يا سيني فر مي‌گذاريم و سيني را روي آخرين پنجره فر که قبلاً با حرارت 450 درجه گرم شده است قرار مي دهيم و نيم ساعت تا سه ربع مي‌گذاريم بماند، گاهي جوجه را پشت و رو مي‌کنيم و از سس روي آن مي‌دهيم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به 350 درجه مي‌رسانيم و نيم ساعت تا سه ربع ساعت ديگر مي‌گذاريم جوجه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود، مدت طبخ جوجه درسته در فر از يک ساعت ربع تا يک‌ساعت و نيم مي‌باشد، بعد جوجه را در ديس قرار مي‌دهيم و اطرافش را با جعفري و چيبس تزئين مي‌کنيم (نکته حساس در طبخ جوجه درسته اين است که جوجه را گاهي بلند کنيم تا آب‌هاي داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود.)
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود يک کيلوونيم است مي‌شود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن يک‌ساعت و نيم است که سه ربع ساعت با حرارت 500 درجه فارنهايت و سه ربع ساعت با حرارت 450 درجه مي‌باشد ممکن است مرغ را در کاغذهاي مخصوص آلومينيوم پيچيده و بعد از يک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نيم‌ساعت آخر برشته و طلائي شود در صورت پيچيدن مرغ در کاغذ کباب پخته‌تر و آبدارتر مي‌گردد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image