مواد لازم:
جوجه مرغ : 1250 گرم
آب ليموترش : 2.5 فنجان
روغن زيتون : 1 فنجان
سيب زميني چيپس : قدري
جعفري شاخه اي : قدري
فلفل : قدري
نمک : قدري
طرز تهيه:
جوجه درسته را تميز ميکنيم و ميشوئيم و خوب خشک ميکنيم و اطرافش را با سس روغن زيتون، آبليمو و نمک آغشته ميسازيم و دو سيخ از جوجه ميگذاريم و يا جوجه را روي ظرفي مشبک (پنجرهاي شکل) قرار ميدهيم و سيخ يا ظرف مشبک را در ديس يا سيني فر ميگذاريم و سيني را روي آخرين پنجره فر که قبلاً با حرارت 450 درجه گرم شده است قرار مي دهيم و نيم ساعت تا سه ربع ميگذاريم بماند، گاهي جوجه را پشت و رو ميکنيم و از سس روي آن ميدهيم بعد از سه ربع ساعت حرارت را به 350 درجه ميرسانيم و نيم ساعت تا سه ربع ساعت ديگر ميگذاريم جوجه در فر بماند تا کاملاً پخته و برشته شود، مدت طبخ جوجه درسته در فر از يک ساعت ربع تا يکساعت و نيم ميباشد، بعد جوجه را در ديس قرار ميدهيم و اطرافش را با جعفري و چيبس تزئين ميکنيم (نکته حساس در طبخ جوجه درسته اين است که جوجه را گاهي بلند کنيم تا آبهاي داخل شکم آن خارج و زودتر پخته شود.)
مرغ درسته را هم که وزن آن حدود يک کيلوونيم است ميشود در فر کباب کرد مدت کباب شدن آن يکساعت و نيم است که سه ربع ساعت با حرارت 500 درجه فارنهايت و سه ربع ساعت با حرارت 450 درجه ميباشد ممکن است مرغ را در کاغذهاي مخصوص آلومينيوم پيچيده و بعد از يک ساعت کاغذ را باز کرده تا مرغ در نيمساعت آخر برشته و طلائي شود در صورت پيچيدن مرغ در کاغذ کباب پختهتر و آبدارتر ميگردد.
منبع:www.vista.ir /ج