مواد لازم
توت فرنگي 500 گرم
ليمو ترش 1 عدد
يك عدد تخممرغ كامل + يك عدد زرده تخممرغ
آرد 250 گرم
كره نرمشده 150 گرم
شكر 125 گرم
بكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
ژله توتفرنگي 100 گرم
وانيل 14 قاشقچايخوري
روغن 2 قاشق سوپخوري
نقل سفيد، كمي نمك
طرز تهيه
پوست ليمو را به نرمي رنده كرده و بهمراه آرد در ظرفي بريزيد. وانيل، شكر، نمك و بكينگپودر را با هممخلوط كرده و به ظرف مورد نظر اضافه كنيد. وسط مواد را كمي گود كنيد، كره را چند قسمت كرده و دروسط آنها قرار دهيد و سپس آنها را با نوك انگشتان خود آرام ورز داده تا خمير مواد كاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائيد و ورز داده تا خمير به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتيكساعت درون كيسهاي در يخچال قرار دهيد. فر را از قبل تا دماي 2100C گرم كنيد. روي ميز را آرد پاشيدهخمير را به ضخامت نيم سانتيمتر باز نمائيد. سپس خمير را با چاقو يا خميربر به صورت 6 عدد ماهي برشدهيد. خمير را در سيني چرب شده قرار دهيد و آنها را بمدت 12 دقيقه در فر بگذاريد. توسط گريل سطح رويخميرها را هم برشته كنيد و بگذاريد كاملا سرد شود. سپس ژلهاي را كه كمي خود را گرفته و از حالت مايعكامل درآمده روي ماهيها بماليد. توت فرنگيها را از طول برش داده بر روي ماهيها قرار دهيد و باقيماندهژله را روي آن بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفيد روي آن را تزئين نمائيد.
منبع:www.vista.ir /ج