موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره ريزشده / 125 گرم
شکر قهوه اي / (50 گرم) ¼ پيمانه
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
آرد مخمردار / (35 گرم) ¼ پيمانه
آرد ساده / (35 گرم) ¼ پيمانه
پودرنارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
کورن فلکس / (90 گرم) 3 پيمانه
بادام زميني بي نمک بوداده، خرد شده / (75 گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
کره و شکر را در تابه متوسطي مخلوط مي کنيم، روي حرارت گذاشته هم مي زنيم تا کره آب شود. سپس آردها و بقيه مواد را در آن ريخته هم مي زنيم تا خوب مخلوط شوند. با قاشق چايخوري از مخلوط بر مي داريم و به فاصله 3 سانتي متري از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، سعي مي کنيم آنها دايره اي شکل باشند. سيني ها را به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا شيريني ها قهوه اي روشن شوند. شيريني ها را از سيني جدا مي کنيم، مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت