موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
پودر شکر / (75 گرم) 1/3 پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
کشمش پلويي / (110 گرم) 2/3 پيمانه
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
کورن فلکس خردشده / (120 گرم) 1 ½ پيمانه
کره و شکر رادر ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود، تخم مرغ ها را اضافه کرده، ميزنيم تا مخلوط شوند، کشمش و آرد الک شده را داخل آن مي ريزيم و خوب قاطي مي کنيم. از مخلوط به اندازه قاشق چايخوري بر مي داريم و در کورن فلکس مي غلتانيم، به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم و به آرامي روي آنها را تخت مي کنيم. سيني را به مدت 20 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. بيرون آورده مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت