مواد لازم:
? 4 پيمانه آرد سفيد الك شده
? نصف قاشق چايخوري نمك
? يك قاشق چايخوري بكينگ پودر
? 225 گرم كره
? 2 پيمانه شكر
? 2 عدد تخم مرغ درشت
? مواد لازم براي تزئين:
? يك عدد سفيده تخم مرغ
? شكر دانه درشت
? رنگ غذايي پودري
طرز تهيه:
2 قاشق چايخوري آ بليمو و كمي رنده پوست ليموترش يا نصف قاشق چايخوري وانيل، آرد، نمك و بكينگ پودر را مخلوط كنيد.
كره و شكر را در ظرفي مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا رنگ كره روشن شود سپس تخم مرغ را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا مخلوط شوند.
مخلوط آرد را به مخلوط بالا بيفزاييد و با سرعت كم همزن بزنيد تا كاملاً مخلوط شوند.در آخر وانيل يا آب و پوست ليموترش را اضافه كنيد و خمير حاصل را در كيسه نايلوني ريخته 30 دقيقه در يخچال بگذاريد.فر را با درجه حرارت 325 درجه فارنهايت يا 170 درجه سانتي گراد روشن كنيد. خمير را بر روي سطح صافي كه كمي آرد روي آن پاشيده ايد باز كنيد تا قطر آن به حدود 3 تا 4 ميليمتر برسد. سپس با قالب موردنظر خودتان و يا مانند تصوير با قالب قلب قالب بزنيد. شيريني هاي بريده شده و در قالب تخت يا سيني فر كه قبلاً با يك قطعه كاغذ روغني پوشانيده ايد بچينيد و 15 دقيقه در يخچال قرار دهيد تا كمي خود را بگيرد. سپس به مدت 8 تا 10 دقيقه در فر بپزيد يا تا زماني كه لبه هاي شيريني كمي طلايي شود. شيريني ها را از فر خارج كرده و بر روي شبكه سيمي سرد كنيد. براي تزيين شيريني ها سفيده تخم مرغ را با چنگال كمي هم بزنيد، سپس با يك قلم مو كمي سفيده تخم مرغ به لبه هاي هر يك از شيريني ها بزنيد. لبه هاي شيريني را در شكر فرو ببريد تا مقداري شكر به لبه هاي شيريني بچسبد. اگر مايل نيستيد از تخم مرغ خام استفاده كنيد مي توانيد آن را با شربت قند غليظ نيز جايگزين كنيد.
در صورت تمايل به رنگي كردن شكر، مقدار كمي از رنگ پودري غذايي را به شكر اضافه كنيد و هم بزنيد تا تمام دانه هاي شكر رنگ بگيرند و سپس به همان صورت از آن استفاده كنيد.
منبع:www.vista.ir /ج