?مواد لازم :
?آرد برنج نرم كه چند بار الك شده باشد :: نيم كيلو
?روغن جامد :: 250 گرم
?پودر قند نرم شده :: 175 گرم
?گلاب :: يك سوم پيمانه
?تخم مرغ :: يك عدد
?هل كوبيده :: كمي
?طرز تهيه :
پودر قند ، روغن جامد و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و خوب با همزن مي زنيم تا كاملا نرم و لطيف شود سفيده تخم مرغ را جداگانه با همزن مي زنيم تا سفت و سفيد شده و از ظرف نريزد سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن اظافه كرده و گلاب را هم در اين مرحله اظافه مي كنيم پس از مخلوط شدن مواد فوق آرد برنج را به آنها اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم در آخر هل را اضافه مي كنيم . خمير را در يك كيسه نايلوني مي ريزيم و مي گذاريم دو ساعت بماند يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده خمير را بر روي آن مي گذاريم يك عدد كاغذ روغني را هم روي خمير مي گذاريم سپس خمير را باوردنه به قطر نيم سانتيمتر باز مي كنيم بعد آن را با قالب هاي دلخواه شكل داده و مي بريم. معمولا شيريني برنجي به صورت شيريني هاي گرد كوچك كه با قالب هاي چوبي مخصوص نقش گل گرفته اند درست مي كنند در صورتي كه بخواهيد بدون قالب شيريني برنجي را تهيه كنيد مي توانيد خمير را به صورت گلوله هاي كوچكي فرم دهيد و سپس در دست كمي آن را پهن كرده و با يك شي استوانه اي روي آن نقشي بياندازيد يك برگ كاغذ روغني در يك سيني فر قرار دهيد و شيريني ها را در سيني بچينيد روي شيريني ها را باكمي پودر پسته يا سياه دانه بياراييد و آنها را به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر با درجه حرارت صد و پنجاه درجه سانتي گراد با صد و پنجاه درجه سانتي گراد يا سيصد درجه فارنهايت بپزيد .
منبع: www.vista.ir /ج