? مواد لازم
? توت فرنگي يک کيلوگرم
? شکر نيم کيلوگرم
? ژلاتين 3 ورق
? طرز تهيه
ابتدا توت فرنگيها را شسته و دم و برگهاي آنها را جدا کنيد؛ سپس با استفاده از رنده همه آنها را در کاسهاي رنده کنيد. شکر را روي توت فرنگي رنده شده بريزيد و به مدت 2 الي 3 ساعت صبر کنيد.مخلوط توت فرنگي و شکر را همراه آب آن به داخل قابلمهاي منتقل کنيد و روي شعله زياد اجاق گاز قرار دهيد تا آب آن به جوش آيد. سپس حرارت را کم کنيد و بگذاريد تا مايه، پخته و غليظ شود. ورقهاي ژلاتين را در کمي آب جوش حل کرده و به مايه اضافه کرده و با هم مخلوط کنيد. بعد از چند جوش، مايه را از روي حرارت برداريد.
منبع:www.vista.ir /ج